FOTOGRAAF GRONINGEN - ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE - BABY EN KINDERFOTOGRAFIE - PORTRETFOTOGRAFIE - DOCUMENTAIRE FOTOGRAFIEGemma Roordink Vakfotografie   

Fotograaf Groningen - Documentaire fotograaf     

HOME  PORTFOLIO  INFORMATIE  CONTACT  LINKS  SITEMAP


Venezuela
                                                                                                     Klein VenetiŽ in Zuid Amerika

   
NAAR TURKIJE

TERUG NAAR REISFOTOGRAFIE
   
NAAR TURKIJETERUG NAAR REISFOTOGRAFIE
 


Columbus zette in 1498 als eerste Europeaan voet op Venezolaanse bodem , een jaar later gevolgd door Alfonso de Ojeda, die het land Klein VenetiŽ ( Venezuela) noemde toen hij zag hoe de locale Indiaanse bevolking in paalwoningen boven het water woonden.
Venezuela is rijk aan natuurschoon met de karakteristieke tafelbergen (tepuis), haar regenwouden, de hoogste waterval ter wereld: de Salto Angel, zandstranden , uitlopers van het Andes gebergte, de centrale laagvlakte los Llanos met een rijkdom aan fauna zoals capibara's, krokodillen, jaguars, anaconda's, manatee, watervogels als de corocoro -de paarse ibis. In het zuiden ligt de Venezolaanse Amazone en aan de kust is de Orinoco delta.

Op mijn site ziet u foto's genomen in de Orinoco delta, de salto Hacha bij Canaima en een anaconda die een capibara wurgt in het moeras van de Llanos.

 

 

 

INFORMATIE REISFOTOGRAFIE

PRIJSINFORMATIE REISFOTOGRAFIE

BELIZE BOLIVIA BRAZILIE CAMBODJA CUBA GUATEMALA NEDERLAND SPANJE SRI LANKA THAILAND TURKIJE VENEZUELA 

© Gemma Roordink Vakfotografie
Fotograaf Fotografie Groningen, Drenthe, Friesland, Nederland.
Uw freelance fotograaf, bedrijfsfotograaf, studiofotograaf, portretfotograaf , babyfotograaf, kinderfotograaf, zwangerschapsfotograaf, reportagefotograaf en reisfotograaf. Gespecialiseerd in bedrijvenfotografie, bedrijfsfotografie,  bedrijfsportretten, bedrijfsreportage, studiofotografie, portretfotografie, babyfotografie, newborn - fotografie, kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, zwangerschapsreportage,
 documentaire fotografie, reportagefotografie, sociale fotografie, algemene fotografie
en reisfotografie, reisreportage , fotoshoot, fotosessie op locatie.
Fotograaf
in Groningen.  Fotograaf in Drenthe.  Fotograaf in Friesland