HOME  PORTFOLIO  INFORMATIE  CONTACT  LINKS  SITEMAP

FOTOGRAAF GRONINGEN - ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE - BABY EN KINDERFOTOGRAFIE - PORTRETFOTOGRAFIE - DOCUMENTAIRE FOTOGRAFIEGemma Roordink Vakfotografie   

Fotograaf Groningen - Zwangerschapsfotograaf - Baby en Kinderfotograaf - Portretfotograaf - Documentair fotograaf     

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE  BABYFOTOGRAFIE en KINDERFOTOGRAFIE  PORTRETFOTOGRAFIE DOCUMENTAIRE FOTOGRAFIE

INFORMATIE


Zwangerschapsfotografie in studio  

                                                                                             TERUG NAAR INFORMATIE FOTOSHOOTS ALGEMEEN  

                                                                                                   

Mooie, leuke en belangrijke momenten in jouw leven of van jouw naasten, zoals een zwangerschap, zijn een zichtbaar blijvende herinnering wanneer deze door mij als portretfotograaf / zwangerschapsfotograaf worden vastgelegd.
Deze opnames vinden plaats in mijn fotostudio, die tijdens de fotoshoot niet toegankelijk is voor anderen.

Mijn studio biedt de ruimte om alleen of samen met jouw partner en/of kind op de foto te gaan. Voor de kleine is speelgoed aanwezig, welke evt. ook bij de fotoshoot gebruikt kan worden. De opnames kunnen het beste gemaakt worden rond de 34-ste week van de zwangerschap. De zwangere buik is dan op zijn mooist, maar natuurlijk verschilt dit per zwangerschap. Wanneer de baby naar voren wordt gedragen is een eerdere opnamemoment vaak mooier. 

Tijdens de fotoshoot kunnen we meteen de gemaakte opnames op een beeldscherm bekijken en zo direct inspelen op jouw / jullie wensen. Er worden voldoende opnames gemaakt zodat in ieder geval de 15 20 mooiste fotobestanden geleverd kunnen worden. De opnames nemen anderhalf tot twee uur in beslag. 
In de fotostudio zijn attributen / kledingstukken aanwezig om de opnames een bijzonder tintje te geven, maar natuurlijk is het leuk om zelf iets persoonlijks mee te nemen, bv het eerste knuffelbeestje of schoentjes van de baby.
Neem voor jezelf neutrale zwarte en witte topjes / bh's, leggings mee. Een leuk kleurrijk strak T-shirt doet het ook altijd goed.

Een fotoshoot met partner en / of kind erbij, geeft een mooier resultaat wanneer hun kleding bij die van jou is aangepast.
Zorg dat je op de dag van de fotoshoot geen strakke band / elastiek om je buik en benen draagt, ter voorkoming van op de foto zichtbare striemen. Het is uiteraard ook leuk enige weken na de geboorte van de baby in mijn fotostudio een fotoreportage te laten maken van de baby met eventueel het hele gezin.

Voor details ,prijzen en aflevering klik op   
  PRIJSINFORMATIE ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE


Voor nadere toelichting en het maken van een afspraak kun je  
CONTACT  opnemen met,

Gemma Roordink Vakfotografie.

NAAR INFORMATIE FOTOSHOOTS ALGEMEEN

NAAR PRIJSINFORMATIE ALGEMEEN

NAAR ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

HOME  PORTFOLIO  INFORMATIE  CONTACT  LINKS  SITEMAP
Gemma Roordink Vakfotografie
Fotograaf Fotografie Groningen, Drenthe, Friesland, Nederland.
Uw freelance fotograaf, bedrijfsfotograaf, studiofotograaf, portretfotograaf , babyfotograaf, kinderfotograaf, zwangerschapsfotograaf, reportagefotograaf en reisfotograaf. Gespecialiseerd in bedrijvenfotografie, bedrijfsfotografie,  bedrijfsportretten, bedrijfsreportage, studiofotografie, portretfotografie, babyfotografie, newborn - fotografie, kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, zwangerschapsreportage,
 documentaire fotografie, reportagefotografie, sociale fotografie, algemene fotografie
en reisfotografie, reisreportage , fotoshoot, fotosessie op locatie.
Fotograaf
in Groningen.  Fotograaf in Drenthe.  Fotograaf in Friesland